miercuri, 5 iunie 2013

Cursuri de dans popular - Cum să dansezi sârba

  

Învață sârba la tine acasă” – lecții de dans popular online
Cursul de dans popular “Învață sârba la tine acasă”, îți explică cum să dansezi pașii de sârbă:


• Nu este necesar să ai experiență de dans;
• Explicații pas-cu-pas, ușor de înțeles;
• Poți revedea cursul ori de câte ori dorești;
• Poți învăța imediat să dansezi sârba, chiar la tine acasă!

Ce cuprinde acest curs de dans popular?


Vei primi un film de 15 minute din care vei învăța să dansezi:

Sârba dansată în grup, în 3 variante:
  • 4 pași laterali;
  • 2 pași laterali;
  • pas încrucișat;
Sârba dansată în pereche.

Filmul începe cu demonstrații pentru toate variantele dansului, astfel încât sa poți vedea cum vei dansa după ce vei parcurge acest program.
Apoi, vei primi explicații detaliate, pas-cu pas, pentru fiecare tip de sârba în parte.

După ce vei trece prin acest curs, vei putea dansa cu plăcere sârba, în grup sau în pereche, la orice eveniment la care vei merge: la nunti, la botezuri sau...la orice altă ocazie la care se dansează pe muzică populară.
 

Cât vei investi ca să înveți să dansezi sârba?


În general, o lecție particulara de dans popular costa minim 100 de RON, iar pentru a învață sârba, în toate cele 4 variante (în pereche și de grup), sunt necesare cel puțin 2 ședințe.
În plus, trebuie sa faci o programare la o sala de dans și sa mai pierzi destul de mult timp sa ajungi acolo și sa te întorci acasă.

Cursul de dans popular „Învață sârba la tine acasă” te scutește de a mai pierde câteva ore prețioase din timpul tău și în plus....
...costă jumătate din cât ar trebui să plătești ca să înveți sârba cu un instructor de dansuri populare.
Investiția ta în acest program va fi de 100 de RON.
 

De ce să alegi cursul “Învață sârba la tine acasă” chiar acum:


Dacă ești interesat(ă) sa înveți sârba fără sa alergi după un profesor de dans popular - atunci acest curs online de sârba este pentru tine!
De ce să mai aștepți și să mai pierzi timpul, banii și energia cu căutările, când ești deja atât de aproape de a învață sa dansezi asa cum îți dorești?

BONUS!!!


Acest curs vine la pachet împreună cu “Învață hora la tine acasă”. Ai astfel posibilitatea să înveți, pe lângă pașii de sârba și pașii de horă.

Hora și sârba sunt cele mai dansate dansuri populare la orice eveniment. De aceea, doresc să-ți ofer posibilitatea de a învăța împreună aceste două dansuri populare romanești!

Care sunt pașii pe care îi ai de parcurs pentru a primi acest curs?

Varianta 1: Dacă dorești să primești imediat cursul (plata prin sistemul de plați securizate PayPal)

1. Este necesar ca ai un cont PayPal activ ;

2. Apasă textul Comandă instant cursul “Învață sârba la tine acasă” prinPaypal, care va deschide pagina cu descrierea cursului;

3. Vei apăsa butonul verde din dreapta ecranului pe care scrie „Buy now”. Acest buton te va direcționa către pagina PayPal unde vei finaliza plata; 

4. Imediat după confirmarea tranzacției, vei primi putea descarca instant fișierul cu datele de acces pentru cursul „Învață sârba la tine acasă”. 
  Varianta 2: Dacă dorești să plătești prin virament bancar

1. Apasă textul Comandă cursul “Învață sârba la tine acasă” care te va direcționa către pagina cu formularul de înscriere; 

2. Completează datele tale (necesare pentru realizarea facturii) pentru a primi instrucțiunile necesare realizării plății. Vei primi prin email factura proformă și contul bancar în care vei realiza plata; 

3. După confirmarea tranzacției, vei primi în cel mai scurt timp prin email datele de acces pentru cursul „Învață sârba la tine acasă”. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu